Nu är det vårat!

Nu är nycklarna äntligen i våra ägor. Tapeter har börjat rivas och nu är allt äntligen på gång.
Visste det var massor med jobb,men kunde inte ana att det var 6 lager tapet under den man såg. Och det är bara i dotterns rum än så länge. Dom andra rummen har vi börjat lite smått i,men har inte alls kommit dit jag önskade.
Lite bilder ska ni allt få se. Vi börjar med före bilderna =)


Dotterns blivande rum.


Detta var bara en för titt på hur många lager det var under den blåa tapeten.

Men nu har vi kommit längre än så,och ska fortsätta med detta arbete ikväll. Vi tar ett rum i taget och därför fick ni nu se Dottern's rum. =)


Förvaring för liten

I barnens rum behövs det praktisk förvaring. Och varför inte denna Mammut serie hos Ikea

 

 

            
Denna seire finns i Blått och även i rosa/röd. Stabilt och praktiskt,och samtidigt snyggt.


Förvaring

Trots vi inte fått tillgång till vårat nya hem,kikar jag för fullt på inrednings möjligheter och en hel del förvarings tips. Trots att vårat nya kryp in är på 104 kvm så är det tyvärr inte mycket förvaringsutrymmen. Så nu gäller det att få mina små celler där uppe att jobba stenhårt på någon snygg idé.

        

Våran säng är i denna Malm seire hos Ikea och därför vill jag ha något liknande,eller varför inte dessa snygga förvaringar?

Har ni några andra snygga,enkla och billiga tips att dela med er av?

Allmänt

Det var några dagar sen det kom in något inlägg. Anledningen är förkylning och tidsbrist.

Vi har fortfarande inte fått tillgång till huset.Och känner mig enormt trött på detta väntande. Tapeter,golv och vi väntar och väntar på att få komma in och börja den stora förvandlingen. Men just nu ser det ut som vi får vänta en månad till. Den som väntar på något gott,väntar aldrig för länge... Eller?

Hur har era dagar sett ut utan mitt bloggande? =) Hoppas ni är fria från förkylning och allt med svininfluensan att göra.

Många kramar och pussar från oss


Kan inte hålla mig borta....

Trots att det är mycket just nu,så kan jag ändå inte hålla mig här ifrån. Livet blev lite mer komplicerat över en dag och är just nu rätt mycket att tänka på. Men bloggen finns ju här för att lätta sitt hjärta. Vissa saker får man välja att hålla för sig själv,men ändå kan man på något sätt lätta det tunga.

Idag ska vi bege oss iväg för att rensa förrådet vi har i stan.Måste fixa i ordning så vi kan få in grejer som vi väljer bort i vårat nya hem. När vi ändå är i stan blir det en tur för att kika efter dom sista tapeterna. Har nu bara 3 väggar kvar i vårat sovrum.Sen är det bara att köpa lim och sådant som hör till. Nu är det bara huset som fattas. Sen är det bara att sätta igång.

Om vi inte höres mer i helgen får ni ha en UNDERBAR helg.

Puss och Kram


Allmänt

Ber så hemskt mycket om ursäkt för denna bloggtorka. Är just nu mycket runt omkring och därför denna tomhet på min blogg. Jag återkommer om några dagar igen.

Hoppas ni stannar kvar. Puss på er!


Allmänt

Barnen sover gott sedan några timmar tillbaka.Och jag hamnar som vanligt framför datorn,och mina favorit bloggar. Nu är min ledighet över och 3 långa jobb dagar har jag framför mig. Men sen väntar en skön och ledig helg. Om vi har tur kan helgen betyda att vi möjligtvis får tillgång till vårat nya hem. Får hålla tummarna!

Nu ska jag önska er en fortsatt trevligt kväll och ett God natt.

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/1046220/inredninglitenochstor?claim=b3s3bybm6c9">Följ min blogg med bloglovin</a>

Glada Färger Sökes
Jag har aldrig varit mycket för färg.Allt ska vara diskret i min inredning. Men nu på det senaste har jag börjat älska alla färger som kommit in bland inredning.
I det nya boendet ska vi ha gråa väggar och en grå/vit/svart fondvägg. För att det inte ska bli för grått och tråkigt vill jag ha in någon färgglad och fin färg. Frågan är bara vad. Någon som har något förslag?

Bild lånad av madaboutmod


Usch så jobbigt

Nu var operationen över och Wilma ligger mest och sover. Inte konstigt alls då det har varit en jobbig dag för damen. Tycker det är hemskt att se henne så hjälplös. Det kom allt en tår när hon somnade,ville inte lämna henne där ensam.Ville stanna kvar hos henne. Men det var ju bara att lita på vetrinären och komma tbx senare.
Allt gick bra iaf och som det ser ut nu kommer hon förmodligen inte behöva insulin.Men än så länge ska vi hålla koll på sockret. Känns skönt att jag jobbar inom vården och har lite koll på allt med socker och provtagning. Underlättar massor.

Under helgen kommer det förmodligen inte bli så mycket bloggat. Jag har nämligen det där roliga helg passet på jobbet. Mindre kul,men sen är jag ledig i 2 dagar.

På inredningsfrontet letar jag för fullt efter tapeter och inrednings prylar.Men först är det bara att vänta på att dom som bor där nu flyttar någon gång.

Ha en trevlig kväll!


Livet i allmänhet

Skulle ju egentligen inte skriva så mycket om våran vardag här i denna blogg. Men va fasen något inlägg om livet i allmänhet måste det ju få bli.

Dagen har tillbringats trånande efter saker i affärerna i stora staden Skövde.Med en sjuk hund blir plånboken snabbt tom vill jag lova. Så det är bara att låta bli att tänka på dom där kliande fingrarna när man hittar något man vill ha,till våran nya bostad. Man får bara gå vidare och drömma/tänka om det där snygga man såg. Tanken på att "någon gång kan den bli din" gör en lite gladare där inne i hjärteroten. Drömma får man ju göra.Och kan man tänka sig,det är ju gratis till och med. Det är det ju inte mycket som är,gratis alltså. Varje gång min dotter eller jag blir nödiga och måste gå på toaletten,blir jag så uppretat av att man måste ha en 5:a i fickan. Och hur många är det som har det jämt? Jag har nästan aldrig små pengar med mig. Och inte alla affärer växlar. I skövde finns det åtminstone växelapparat,men inte i denna lilla håla. Jaja nog klagat om detta.
Finns det något som retar upp er när man går på stan?
I morgon är det dags för hundens operation,är verkligen orolig.Men det ska väl gå bra antar jag. Men det är klart man blir nervös att något ska gå fel.

Vad har ni gjort för kul idag då?

//Anni


Ingen sommar utan grill

 


Känns lite små tråkigt nu när det börjar bli höst. I sommar har det inte direkt varit grill-väder.
Men ser fram emot nästa sommar och en hel del grillning. Varför inte festa loss med denna snygga grill?
Roligare än många andra tråkiga grillar. Denna kan bli din för 449:- hos
Syster Lycklig.

                                                                                                               Bild lånad av: Syster Lycklig


I Tapeternas teckenNu när vi snart är inne i renoveringen så letas det tapeter för fullt. Gillar skarpt denna snygga tapet från Rusta.
Tänk er den som en fondvägg till guldiga väggar. Tror det kommer bli riktigt läckert ihop. =)
Eller vad tror ni?

 

Bild lånad av Rusta


Lite om bloggen och om mig


Nu har jag startat mig en ny blogg. I denna bloggen kommer jag skriva om inredning för stora och små. Och om renoveringen av våran bostadsrätt.

Ni kanske vill veta lite om mig.

Jag är en 24 årig 2 barns mamma som jobbar inom vården.Bor i en liten stad i vårat avlånga land med mina barn och sambon.
Mitt största intresse förutom mina barn är självklart inredning. Älskar att trippa omkring här hemma och bara pyssla,byta färger och puffa kuddar. Så som sagt så kommer denna blogg handla mest om inredning.

Hoppas ni gillar den och att ni kommer stanna kvar för evigt. =)


RSS 2.0