Snart ett nytt år....

Julafton har paserat och det nya året står strax på tur. Här hemma ligger vi sjuka,alla förutom Haley. Hon har för det mesta turen med sig och kommer undan dessa sjukdomar. =)

Julen har varit så bra den kan vara annars. Firade den "stora" dagen hos barnens kusiner,tomten kom och klappar öppnades. Tyvärr glömdes kameran hemma,men om jag lyckas vinna över den morderna tekniken kanske jag kan lägga upp en bild på havet av alla klappar från min mobil. Vad barnen fick får jag ta kort på någon annan dag. =) Kan iaf säga att dom fick en hel del.
På Juldagen firade vi med mina föräldrar och min bror och hans flickvän. Även då öppnades det julklappar.

För någon vecka sen var vi även på besök på barnmedicin i skövde med Hampus. Han har inte mått toppen på ett tag så vi fick komma dit. Det togs prover som visade sig vara bra. Men läkaren hittade dock ett litet litet blåsljud på hjärtat,som vi aldrig hört talas om. EKG gjordes och det visade normala "värden". Läkaren har dock talat med en Kardiolog som vill titta på detta blåsljud genom ultraljud,så nu står skrutt på väntelista dit. Läkaren fick mig att inte bli orolig för det,då "alla" kan ha ett normalt blåsljud på hjärtat. Så jag tror på det bästa helt enkelt!


Skrutt den 23/5 - 10


En God jul.......Har tagit mig en bloggpaus som ni kanske märkt. Jag kommer nog fortsätta med denna paus ett litet tag till,kan kanske slinka in ett o annat inlägg då och då. Men behöver lite utrymme för tillfället,så då får bloggen komma sist.

Skulle bara önska er en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR! Hoppas nästa år blir som ni önskar...
Puss och kram på er!


Glad,gladare,gladast........

Trappan är så gott som klar och herrn är nog lika glad som jag! Om inte ännu gladare kanske. =)

Så här såg våran trapp ut för ca 1 år sedan.


Efter tapetsering så har den sett ut så här i snart 1 år.


Och nu efter 1 år ser den ut så här! Vit och fin med ekgolv!

Hemmet börjar ta form och nu är det snart så gott som helt klart. Fast jag,är då aldrig klar! =) Så fort jag vant mig vill jag möblera om. Och snart är det dags att göra om vårat sovrum till pojkrum. =)


3 December


20 dagar kvar då... Till julafton alltså. Skönt att stressen snart är över. =)
Idag har det faktiskt blivit en julklapp mindre på att köpa-klapp-listan. Blev en klapp till Herrn,inhandlade även en "stor" godispåse som är så gott som slut redan. Här gottar vi oss på en Fredag! =)

Herrn lägger just nu puzzel i trappan,barnen sover och jag försöker hitta något recept på någon god efterrätt. Inte alls lätt vill jag lova,har ju inte en helsikes aning om vad jag vill bjuda på. Svärmor och Svärfar kommer nämligen hit på "Adventsfika" på Söndag. Och vill bjuda på något smarrigt. Men phu.... Vad?
Ne jag får väl fortsätta att suga på den karamellen ett tag till.
Om inte ni har några goda recept?

Puss och kram


2:a December

2:a december.... Snart är det påsk då! =)


Igår letades det julklapp till Hampus. Fruktansvärt svårt att köpa något till en 7 månaders "bebis". Men vi lyckades hitta en klapp så nu har vi snart klapparna till barnen överstökade. Vi har bestämt att barnen bara kommer få en stor grej var i julklapp. Eftersom dom får utav mor och farföräldrar så blir det lite väl mycket klappar som glöms bort. Så i år har vi bestämt att en får det bli.

Idag blir det till att åka och lämna bäcker på bibblan som vi lånat.Barnen behöver ta sig ett bad och jag behöver fixa lite här hemma. Men orken verkar inte på topp direkt. Får hoppas att den snabbt kommer tbx så det hinns med en del här hemma.
Nu väntar ugnen på att få lite pommes att värma i ordning.

Puss och Kram


RSS 2.0