4 barns mammaJösses vad denna blogg är tom. Kanske skulle vara dags att piffa upp den för att få tbx lite inspiration till att förtsätta med att blogga.

Nu förtiden har jag blivit 4 barns mamma... =) Trodde faktiskt det skulle bli bra mycket svårare med 4 än med 3. Speciellt när dom små är 10månader och 1år. Men på något sätt lyckas jag pyssla ihop och planera så att allt funkar. Idag är mitt extra barn på inskolning i några timmar och sedan kommer hon hit igen. Så idag började morgonen vid 6 och sedan har det rullat på med städning och frukost. Om en stund kommer hon tbx och då ska det bli lunch och sedan våffelfest på minidraget. Spännande att göra lite äventyr med 4 barn. =) En utmaning skadar aldrig.

Nu får det bli att piffa upp hemmet och förbereda inför maten.

Kram på er alla!


Ha tålamod.....

Här har det inte varit någon större aktivitet på några månader. Anledningen är att jag inte alls haft lust till denna blogg,och sedan har det varit lite väl mycket runt omkring. Under dessa månader har lille Skrutt varit inlagd på Barnavdelningen i 2 omgångar,Haley har fyllt 5 och Casper har blivit hela 3år. Så även om bloggen har legat nere,har våra liv rullat på precis som vanligt.
Jag får försöka få lust och tid till att förklara allt vid ett senare tillfälle. Tror att alla som läser denna blogg,redan vet om allt ändå.Och vissa saker behöver man inte direkt lämna ut till "allmänheten"...

 Skulle bara medela att jag fortfarande lever. =)

Ha tålamod så kommer bloggen snart sätta fart igen!!!


RSS 2.0