Ett glatt leende gör dagen lång!En seg och tråk-dag idag. Fast det finns massor som ska göras,ja iaf någon gång i framtiden!
Har ätit och tvättat och fått ett nu-ryker-all-reklam-och-tidnings-ryck... Vi har ätit och snart blir det ett ryck i trädgården som ser ut som ett träsk i en ruskig djungel. Häcken börjar snart anfalla oss från alla håll och kanter och gräset,ja det ska vi absolut inte diskutera ens.

Barnen är på ett bra humör idag.Inte varje dag man möts av ett stort galtt leende direkt på morgonkvisten.
Men idag är det en sådan dag,och då gäller det att ta vara på detta! =)

I morgon blir det dagmamma för Haley och Casper. Vad jag och Hampus ska hitta på är fortfarande oklart. Men som sagt.... Det finns ju en hel del att greja med här hemma om man skulle få för sig detta. Ett garage som står där ute och ropar på hjälp,A det har vi det med. Men av någon underlig anledning har jag öronproppar i och trotsar detta hjälp-rop. Jag vill inte,orkar inte och kan framför allt inte göra detta själv. En bomb skulle underlätta mycket i detta fall! =) Men vad det har en tendens att bli en gnäll och depp-blogg då. Happ så får det bli idag oxå. Kanske kan bli ett litet glatt inlägg lite senare =) Det har man ju ingen aning om än iaf!

Hoppas ni haft en toppen helg och att söndagen fortsätter likadant!
Puss och Kram


Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu anfaller inte häcken längre och

gräsmattan är hyfsad desutom syggaste

framsidan på hela området kram

2010-10-10 @ 18:49:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0