Dagen i ett nötskal......

Full rulle denna dag,som alla andra. Har varit på ÖF med barnen,så dom fick leka av sig. Har hunnit med att tvätta 2 tvättar. Ja det är mitt kall här i livet... TVÄTT!! Men nu är tvätt korgen åter igen tom.Hann tömma den igår,men av någon underlig anledning så blir den ju full så fort man tömmt den. =)
Idag tog vi våran måltid ute på altanen. Skönt med frisk luft,mindre kul med alla flugor som hör utelivet till.
Har planerat en tripp till lekparken vi har här i närheten,och sedan om mannen kommer hem i tid blir det långpromenad. Sen har väl tiden hunnit bli läggdags för barnen,sen är det dags för plockning efter barn och Hampus mys. Mannen får väl vara med på ett litet hörn oxå kanske. ;)I morgon är det dags för Lokalen för barnen.Och vad som händer för mig och Hampus är fortfarande oklart. Har iaf tänkt gå till jobbet. Baka ska jag försöka hinna med. Någonstans i denna full-planerade kväll.Men ser inte direkt ljust ut. Sen ska det hinnas med att fixa ordning kläder som vi ska ha på dopet på Lördag. Bada barn och kanske även en liten dusch för oss.Så man luktar gott på dopet.

Jaha,ne det blir tydligen inte tripp till lekparken för tillfället.Casper har knoppat in här i soffan. Så trippen dit får vänta till senare. Nu ska det målas naglar på Haley!
Ha det så bra så länge...


Kommentarer
Postat av: lovis

vilken fin blogg!

2010-06-11 @ 12:51:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0