Ingenting är som förr

 

Tiden har passerat och här blir det bara mindre och mindre inlägg. Datorn jävlas och timmarna är alldeles för korta. Man samlar på sig massor på en hel vecka och när man väl kan sätta sig ner och skriva då har allt försvunnit ur minnet. Det där som man tänkte: Det ska jag skriva ner,tankar,minnen och grejer man gjort är som bort blåsta.
Midsommar har det varit och snart är det julafton som man vill skriva om. Ja här går man tiden i förväg.
Midsommar tillbringades med familjen,gjorde inget speciellt direkt.Bjöd hem Föräldrarna från båda sidor och min älskade lilla farmor. Trevligt och vuxen poäng,eller bara inga att umgås med? =)
Midsommardagen tillbringade vi på sommarland. Måndagen tillbringades med Jessica och Hampus i Hjo. Igår blev det fika med Susanne från jobbet och grillning på kvällen. Idag görs det inget,bara slapp-dag efter en sen kväll igår.
 Hampus växer och gror,6 veckor och 4 dagar har han hunnit blivit. Casper har blivit mogen nog för utan blöja här hemma på dagarna. Haley har kommit in i en hemsk period,och nu har hon blivit uppkäftig,trotsig och strippdansös. Allt detta på en gång.

Morgon dagen är ett mysterium.Ska hjälpa en vän att flytta och sedan blir det väl lite lek och bus med barnen.
Fredag är det dags för bvc och tandläkar besök. Helgen är inte planerad alls.

Resten jag skulle skriva om är borta så detta får duga för idag. Hoppas ni haft en riktigt bra midsommar helg
!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0