Äntligen någon som lyssnarIgår var det åter igen dags att besöka sjukhuset med Hampus. Nu har han fått vätskefyllda blåsor på händer som sedan blir till sår. Jag har skrivit förut om hans extremt torra hud som vi alla har reagerat på,till och med bvc och läkaren på kss när vi låg inne. Men vi har bara blivit hänvisade till att smörja. Men ingen smörja har hjälpt. Och igår blev det droppen när vi såg blåsorna. Herrn ringde rådgivningen som trodde det var vattenkoppor. Vi fick åka in till akuten på kss,och där träffade vi en underbar läkare.Hon konstaterade att det inte va vattenkoppor och även hon reagerade på hans torra hud som är som ett sandpapper. En bebis ska vara mjuk och len inte sträv och vass. Hon kallade iaf in en jour barnläkare som kom och tittade på honom och konstaterade att blåsorna är en infektion pga hans torra eksem,som antagligen är böjvecks eksem över hela kroppen.Han är så torr så när man rör vid honom och kommer åt med nagel så blöder han. Det är liksom inte normalt!
Men nu har vi äntligen fått hjälp och blivit lyssnade på. Så idag ska dom ringa från hud så vi får komma dit och få en diagnos på vad det är han lider av. Känner att ÄNTLIGEN händer det nåt. Hoppas bara att det inte tar stopp här och nu. Han måste få hjälp och det är NU!


Kommentarer
Postat av: Alexsandra- 3-barnsmamma

tackar :) jode är bara bra med oss tack! med er?? hoppas att Hampus utslag blivit bättre nu när ni fått hjälp :)

kram

2010-08-04 @ 17:45:34
URL: http://alexsandraas.blogspot.com
Postat av: Camilla

Stackars lillplutten.. Alfred äter ju med Nutramigen och spec kost, det är inte billigt men det är värt det för deras skull:) Nu på sommaren har Alfreds utslag blivit bättre men inte tummarna.. Hur går det annars med Hampus? Jo påtal om doppresent, vi fick kläder mystofflor en jättefin kristallnallelampa...kram

2010-08-13 @ 09:46:56
URL: http://mammi86.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0