Eviga helg


Ja då ska det tydligen vara påsk och det ska man fira. Vi kommer dock inte fira denna helg. Ska kanske äta middag med mormor,morfar,farmor och farfar. Men det är inte riktigt planerat. Har nog nämnt ett antal gånger att vi inte har så mycket folk i närheten att umgås med,så det blir inte så mycket firande vid högtider. Men mys med barnen blir det ju alltid. =)

Idag har vi varit ute och flängt mest hela dagen. Varit i skövde och inhandlat nyttigheter till bilen.Nu byter herrarna i hagen däck och vi tanter och barn är inne och kikar på bompa. Om tiden inte rusar iväg alldeles för mycket ska jag och tant förmodligen åka iväg och hämta lite bebis saker från vårat förråd vi har. Börjar känna lite mindre panik,har nämligen inte ens packat BB väskan. Har iofs ca 6 veckor på mig,men har en liten aning/känsla av att dessa veckor inte är 6 utan 4 veckor. Kan inte säga varför,kan väl säga modersinstinkt kanske?
Så väskan kan behöva packas,en amnings bh måste införskaffas,vagnen skuras och sängen kanske kan behöva målas. Casper har "gnagt" av färgen från sängen med skenan,så den är inte så fin som den varit. Eller så får det införskaffas en vagga kanske? Ingen ny dock. Någon som har en till övers?

Nu får det bli att kika vidare på tråkiga Amigo...Finns det något "dummare" barnprogram än detta?
En riktigt GLAD PÅSK till er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0