Före bilder

Bjuder på lite före bilder av vårat nya hem. Har tagit många före bilder,och kommer fortsätta tills allt är färdigt och möblerna står där dom ska. Tycker det är både kul och spännande att ta före och efter bilder. Har tänkt att göra ett mysigt album med dessa bilder. Kul att ha i framtiden.

 
Vardagsrummet: I stället för dessa röda och begia väggar,kommer det nu bli grått och en fondvägg med mönstret av små hus. Tv bänken ni ser ska vi ha ihop med en grå soffa. Mitt soffbord kommer byta färg och bli rött.


Köket: Som ni ser är det just nu blommigt och på väggarna som ni inte ser,sitter det brädor. (heter något annat på finare språk) Luckorna ska vi behålla ett litet tag.Men bänkskivorna kommer bytas ut till svarta.
Väggarna kommer bli vita med svart mönster.Ska även ha en svart fondvägg och brädorna på väggen försvinner.Golvet blir grå/svart skiffergolv.Dörren in till vardagsrummet kommer vi stänga igen.


Hallen: Nu är hallen mörk och tråkig. Men när vi är klara ska den va ljus och livlig. Väggarna kommer få en begie tapet med vitt mönster.Golven får samma grå/svarta skiffergolv som köket. Trappan som syns lite i högra hörnet,kommer få ny vit färg. Min framtids plan är att riva väggen mellan köket och hallen.Men just nu är det enbart bara en plan i mina tankar.


Det var lite före bilder på nedre plan.


Kommentarer
Postat av: Therése

Så spännande att se EFTER bilderna sen ;-)

KRAMEN!!

2009-10-07 @ 17:16:43
URL: http://idafiliphugo.blogg.se/
Postat av: Nakenhunden

Hejsan!!

det gör inget!! =)Allt är bara fint med mig!

Själv?Bor ni fortfarande i Lugnås eller har ni flyttat in till stan?

Kramar

2009-10-08 @ 12:18:46
URL: http://nakenhunden.blogg.se/
Postat av: pysseliten

ja det kommer bli en del jobb :) Men vi har bott i vårat hus snart i 20 år och mycket jobb har det blivit genom åren :)Ha en skön fredag

2009-10-09 @ 10:26:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0