AllmäntUte är det kallt men ändå en solig höstdag. Tiden rullar på i full fart och i denna takt är vi snart inne i vinterns tider.
Här inne är det varmt av kärlek från mig och barnen. Ätit frukost och gjort oss i ordning för dagens äventyr.
All renovering har tagit sin tid och kraft,så idag blir det en lugn mysdag. Även om tiden rullar förbi så står renoveringen still,men vad gör det när vi har varann? Huset och allt som har med det att göra,står ju kvar. Ingen som tar oss ifrån detta arbete,tyärr. Men när det väl är färdigt,då är vi en lycklig familj i ett fint hem. Vårat hem!
Har massor med känslor i kroppen,lyckliga känslor och blandade känslor. Hela livet går ju ut på att vara en stor berg och dalbana på en nöjespark. För det är ju det livet är,en nöjespark. Det är ens eget ansvar att se till att man har kul och är lycklig på denna nöjespark. Parkägaren har det största ansvaret. Att se till att gästerna har en rolig dag och spenderar så mycket pengar som möjlig. =) Låter kanske lite crazy att se livet som en nöjespark. Men det är så jag ser på livet. Som sagt,det är vårat ansvar att se till att vi har ett bra liv och att våra barn har det oxå. 
Denna blogg som jag startat om har inte fått så många inlägg,och därefter inte så många gäster eller kommentarer. Men när allt har lagt sig och allt börjat bli i ordning,då har jag lite mer tid för er och för denna blogg.

Många kramar till er från oss


Kommentarer
Postat av: Therése

Va söta barnen är...är det dom nya stjärnorna i Idol ;-)Kloka ord, det är ju bara vi själva som kan styra våra liv hur vi vill ha dom!!

Hoppas ni får en mysig helg nu ;-)

Kram Therése

2009-10-02 @ 12:48:57
URL: http://idafiliphugo.blogg.se/
Postat av: Sussi

Vad kul att ni äntligen fått nyklarna till radhuset. Jag ser imot att följa ditt planering och renovering.Kram

2009-10-02 @ 16:37:57
URL: http://www.bellaochputte.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0