Lyser fint i häckarna...Ja idag är det tydligen första advent.Inget jag hunnit märka av,mer än att grannarna har pysslat i fönstren och i trädgårdarna. Nu lyser deras fönster och granar och häckar. I vårat fönster lyser fortfarande vardagslamporna. Adventsljusstakarna har fått fötter i flytten. Någonstans bland all röra i garaget har dom hamnat. Tiden har vi tillbringat i min gamla lägenhet.Men nu blänker alla golv,fönster och väggar. Nu luktar det inte längre
OSS,nu luktar det städtant. I morgon blir det besiktning och sedan är skiten över. Lyckliga jag kan äntligen sätta igång att arbeta här hemma.

I fredags fick Haley något vajsing med ögat och i stället för att åka till jobbet fick vi stanna hemma. Vi ringde rådgivningen men tyvärr är dom inte direkt generösa med att få åka in längre. Det kunde vara ögoninflammation. Men det har hon haft förut och inget av hennes symtom påmminde om det. Ögat var varken kletigt eller rann. Utan värkte var svullet och vägrades öppnas av ägaren. Efter att ögat svullnat ännu mer ringde jag vårdcentralen och fick äntligen åka in med henne. Det visade sig vara någon slags infektion.Och botemedlet är droppar morgon och kväll. Så nu knips det för fullt här hemma. =)

Hoppas ni haft en trevlig första advent!
Kram på er


Kommentarer
Postat av: Motorcykel...Bruden

Tack så mycket! =)Skönt att ni verkar trivas i erat nya hus! =)

Julpyntet hinner du nog med tids nog!

Allt är bara bra med mig! =)

Hur går det för dig då?

Med magen och allt?

Kramar

2009-11-30 @ 10:36:26
URL: http://nakenhunden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0