Lyser fint i häckarna...



Ja idag är det tydligen första advent.Inget jag hunnit märka av,mer än att grannarna har pysslat i fönstren och i trädgårdarna. Nu lyser deras fönster och granar och häckar. I vårat fönster lyser fortfarande vardagslamporna. Adventsljusstakarna har fått fötter i flytten. Någonstans bland all röra i garaget har dom hamnat. Tiden har vi tillbringat i min gamla lägenhet.Men nu blänker alla golv,fönster och väggar. Nu luktar det inte längre
OSS,nu luktar det städtant. I morgon blir det besiktning och sedan är skiten över. Lyckliga jag kan äntligen sätta igång att arbeta här hemma.

I fredags fick Haley något vajsing med ögat och i stället för att åka till jobbet fick vi stanna hemma. Vi ringde rådgivningen men tyvärr är dom inte direkt generösa med att få åka in längre. Det kunde vara ögoninflammation. Men det har hon haft förut och inget av hennes symtom påmminde om det. Ögat var varken kletigt eller rann. Utan värkte var svullet och vägrades öppnas av ägaren. Efter att ögat svullnat ännu mer ringde jag vårdcentralen och fick äntligen åka in med henne. Det visade sig vara någon slags infektion.Och botemedlet är droppar morgon och kväll. Så nu knips det för fullt här hemma. =)

Hoppas ni haft en trevlig första advent!
Kram på er


Bor i Lådor

Nu bor vi på våran nya adress! I söndags sov vi första natten.Haley ville flytta hem till det gamla,det nya var så tråkigt. =) Casper gillar inte alls att sova på övervåningen. Men snart släpper det nog.
Men jag stor trivs,förutom alla lådor man bor i.Inget är ordentligt och alla grejer är nerpackade. Men när den gamla kojan är urplockad och städad så kan man börja fixa till det.
Jobbigt att bära när man inte mår helt okej.Har mått illa och fått besöka toaletten ett X antal gånger, ända sen jag fick reda på att det var dags för nr3. Lång tid med andra ord. Men det är bara att bära,kräkas och se glad ut. =)
Ska inte klaga,finns ju som sagt en anledning till att jag mår som jag mår.

Nu ska jag försöka läsa ikapp mina favorit bloggar och sedan plocka lite,innan det är dags för bingen.
Sov så gott =)


Kampsportar



Idag är det våran lediga dag. Och vad händer en dag som denna?Jo,absolut ingenting. Bråkiga barn som skriker och utövar någonslags kamp sport mellan varandra. Det är så våran vardag är uppbyggd nu förtiden. Men deras små leenden får mig att inse varför just JAG blev Mamma. Att få känna sig så där härligt älskad av någon som verkligen behöver en.
 Jag kan lika gärna skriva det jag tänkt skriva för länge sen. Inte så många som läser bloggen ändå och förr eller senare kommer folket där ute få reda på det.;)
Vi ska få tillökning. Och denna gången är det ingen kanin eller något annat slags djur. Nej,vi ska få oss en liten bebis. I December får vi reda på när detta underbara underverk kommer till jorden. Så mitt humör och alla känslor där inne i kroppen är verkligen inte som dom ska. Men det blir ju bättre med tiden. =)

Nu ska det lagas brakmiddag och sedan ska jag försöka få ut mina små vildingar till huset. Ska försöka få med oss lite prylar och börja pyssla i ordning. Här i våran gamla koja bor vi bland lådor och tomma väggar. Så nu är det dags att flytta.

Ha en fortsatt trevlig Dag!
Kram


Det Är Färdigt!!!!!

Är helt överlycklig. Huset är färdigt.Bara lite små fix kvar,men det är sådant vi kan fixa när vi flyttat in.Så i morgon är det min och mammas tur att vara i huset och städa. I helgen flyttar vi!!!!


Nu är storarummet färdig tapetserat. Detta är efter.


Så här såg det ut före....


Andra änden av det "nya"rummet. Ser ni "hålet"? =)


Är helnöjd med resultatet.



Kommer lägga in bilder när vi inrett och gjort det fint.
Nu ska jag gå och lägga mig med mitt stora leende som jag inte kan få bort från mina läppar.
FAN vad jag är GLAD! =)

Kram på er alla underbara!


Ett "hål" blir till.

Som jag skrivit om tidigare så har jag ju "tvingat" herrarna att göra en inbyggd hylla i väggen.Eftersom vi stängde igen dörren mellan köket och storarummet så var det en aningen lättare att lyckas övertala dom.
Nu täntke jag visa bilder på när mitt älskade "hål" blir till. =)


Så här såg det ut innan vi byggde igen dörren.


Nu är dörren borta


Här har vi hyllan utan tapet och spotlights.

Nu ska jag iväg till huset.Kommer skriva ett inlägg igen om en liten stund.Varför kommer ni märka då. =)

Kram
 


Åter i bruk....

Idag har barnen äntligen fått åka till dagmamman och jag har jobbat. Casper's feber är borta och Haley's har inte dykt upp igen. Barnen blev helt överlyckliga när dom fick åka dit och leka med barnen.
Efter jobbet har det dock inte blivit mycket gjort.Herrarna är i huset,men jag och Mamma tog oss en ledig dag. Har knappt sovit 3 timmar i natt (om ens det) och känner mig inte kry.Men igår fick jag packar-rycket och packade hela 19 lådor. Nu har jag bara en låda kvar och en herrans massa mer att packa.Men råkar ha en snäll granne som fixar lådor åt mig. Så det är förmodligen mer på ingång. Uh,vad jobbigt det är att packa med småbarn. Jag packar och dom packar upp,eller packar en massa annat som en och annan banan,godis, och lite annat smått och gott. Casper blev nöjd när han fick sig en egen låda att leka i och jag lika så. Då blev det iaf ordning i lådorna. =)
I morgon får det vara dags för mer packning,i min enda låda om jag inte hunnit få mer.Men först ska det jobbas 6 timmar.

Hur ska ni tillbringa eran vecka då?





Bilderna är: Privata


Lördags sysslor

Livet rullar på trots sjuka barn. Haley har blivit fri från febern,men Casper har dock kvar sin på kvällarna.
Får hoppas den går över under natten.

Idag har vi varit nästan hela dagen i huset.Barnen har fått vara med. Casper fick dock bara vara en liten stund,sen fick han följa med Mormor hem.Haley och jag har målat "kryddhyllan" i köket,och hjälpt till att riva tapeter i storarummet.

  
Före:Ja grönt är ju skönt,men inte i min hylla. Efter:Nu är den vit.Ska måla några lager till,sen är den klar.

I morgon bär det iväg till huset en sväng igen.Sen måste det börjas packa här hemma.Barnen får nog stanna inne med mormor.Nu vill jag inte riskera att dom blir ännu sjukare.

Ha en fortsatt trevlig lördag kväll.
Kram på er

Inlåsta och godis sugna....


Idag är vi inne på 7:e dagen med feber. Nu har den höga febern börjat gå ner,men gnälligheten och tröttheten är fortfarande kvar. Och nu har stackars sonen åkt på samma sak. Han har dock inte lika hög feber som Haley än.Men den ligger runt 39.
Börjar känna mig väldigt instängd och deprimerad. Går ju tyvärr inte hitta på nåt eller träffa folk när man har sjuka småttingar.
Men vi försöker hålla humöret och fantasin uppe så gott det går.
Idag blev vi godis sugna och gjorde oss chokladbollar.
Ska smaska på dessa senare när sonen vaknat efter vilningen.

Vad händer för er idag då?
Kram på er där ute


Framsteg och hellst inga baksteg

Som jag skrev igår så har vi kommit en bra bit på vägen till att vara klara med det nya hemmet. Och igår hade jag chansen att ta lite bilder.

 
Så här tråkigt såg köket ut före våran renovering.

 
Och så här ser det nu ut.Ingen dörr till storarummet längre. Tapeterna fick vi ju köpa nya och denna gången valde vi en diskret fondvägg och grått till det. Älskar verkligen golvet. Nu är det bara lite små plock,som att måla luckorna och köpa nya bänkskivor.


Så här såg hallen ut före

 
Och här har vi nu hallen. Samma golv här som i köket. Tapeten är begie med vitt mönster i. Samma tapet som i hallen där uppe.

Övervåningen är också så gott som klar.Ska "bara" sättas lister och annat små grejs.
Fortsätter och säger. Snart är det dags


Höst och rysliga tider

Nu när det blir höst är det ju tyvärr inte bara löven och ruggit väder som hägrar i luften. Sjukdomar och annat rysligt flyger omkring i luften ihop med höstvädret. Haley har blivit sjuk och har nu haft 40 graders feber i 4 dagar. Var inne i söndags med henne,och det enda vi fick reda på är att det är en virusinfektion. Klart att det är tänkte jag,men det jag ville ha svar på var ju självklart om det kunde vara svininfluensan.Och det kunde det,men samtidigt kunde dom inte svara helt säkert på det,men inte heller utesluta det. Men några prover togs det inte heller. Men febern är kvar och rosslet i halsen och kräkset hänger fortfarande kvar. Ska in vid 16 tiden. Men eftersom dom inte har en aning om det kan vara vanligt virus eller inte,så får vi gå genom ambulansintaget. Ja det är väl bara att hålla tummarna och hoppas på att dom nu tar tester så vi kan få svar.

Annars så hålls renoveringen fortfarande igång.Jag har inte kunnat vara med dock,men idag ska mormor ta hand om barnen och jag ska riva tapeter i storarummet. För det är just det vi har kvar.Alla golv är lagda och lister sätts på plats. Man kan verkligen inte tro att det är samma hus. Blev riktigt snyggt och jag är nöjd med allt.
Glad att vi bytte kökstapeter.Dom vi köpte i stället passade perfekt ihop med golvet och köksluckorna.
Där kommer jag absolut kunna trivas nu.

Nu ska jag försöka göra iordning mig och ta fram kläder till barnen. Sen bär det iväg till staden.
Ha en fortsatt trevlig dag.
Kram på er


Vi lever


Skulle bara medela att vi lever. Har inte uppdaterat på ett tag (som vanligt). Är något fruktansvärt trött nu för tiden,kan bero på vädret och hösten.Eller så beror det på något annat. Men oavsett vad det än är,så är det tyvärr bloggen som drabbas.

Renoveringen i huset fortsätter som vanligt. Det hålls på kvällar och nätter. Trodde vi närmade oss slutet,men sen stötte vi på dålig kvalite och fula tapeter.Och det gjorde allt bra mycket tråkigare och dubbelt så mycket mer jobb.
Tapeterna i hallen blir klara i natt någon gång. Sen är det bara att bita ihop i köket IGEN... Ingen idé att sucka och svära,det är ju sånt som ska och måste göras.Även om det kanske redan hade varit klart om man köpt bra tapeter från början.

Barnen ligger nu och sover och jag ska försöka få i mig något att äta innan jag svimmar.

Ha en fortsatt bra kväll!Kram


RSS 2.0